Grandia CPW

Vanuit dit bureau worden diverse activiteiten ontwikkeld en aangeboden, zoals (s)preekbeurten, coaching, schrijven en trainingen. CPW staat dan ook voor Coaching, Preaching en Writing. Hier kun je kort lezen wat ik daarmee bedoel. Voor meer informatie verwijs ik je naar naar de website van Grandia CPW.

Coaching

In mijn werk en leven heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om gecoacht te worden. Voor mij betekent dit dat je iemand toestaat om even bij jouw leven aan te schuiven. Om je die vragen te stellen die je verder helpen in je denkproces. Om je zo te spiegelen dat je op een ontspannen manier naar je eigen communicatiestijl en -gedrag kunt kijken. Om je te bevestigen in wie je bent en wat je doet. Om uiteindelijk het beste in jezelf naar boven te halen en je te brengen tot een sterker en stabieler (geloofs)leven. Meer informatie.

Preaching

Het was in 1984 dat ik voor de eerste keer werd gevraagd om in een jongerendienst te spreken. In de loop van de jaren is deze ene spreekbeurt uitgegroeid tot een landelijke bediening. Ik merkte dat God mij zegende met de gave om het Woord van God uit te leggen en dichtbij het hart van (jonge) mensen te brengen. Met dank aan de EO, die mij zoveel ruimte en mogelijkheden gaf om dit verder te ontwikkelen. Naast het parttime voorgangerschap mag ik op vele plaatsen kerken en gemeenten dienen met het Woord. Meer informatie.

Writing

Bij de voorbereiding op bijbelstudies en preken wordt vaak veel researchwerk gedaan waarvan maar een gedeelte ook daadwerkelijk kan worden gebruikt. In een preek heb je nou eenmaal te maken met een beperkte spanningsboog en een tijdslimiet. Met het schrijven van boeken kun je veel meer kwijt en mensen helpen echt te gaan (schat)graven in het Woord van God. Zeker bedoeld om meer kennis te vergaren, maar vooral om je relatie met God te verdiepen. Het gaat er om Hem te leren kennen en meer en meer van zijn liefde en genade te gaan ontdekken.  Meer informatie.